Skip to main content

Over mij

Als beëdigd makelaar-taxateur werk ik altijd weer met veel plezier en heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vak. In 2000 ben ik door de rechtbank beëdigd als Makelaar in onroerend goed, in die periode was Makelaar nog een beschermde titel, waarvoor ik een eed moest afleggen. Sindsdien heb ik bij drie makelaarskantoren in de regio gewerkt en in al die jaren heel veel ervaring opgedaan.

"Mensen helpen bij een van de belangrijkste stappen in hun leven geeft mij iedere keer weer heel veel voldoening."

De woningmarkt is altijd in beweging, de huidige woningmarkt vraagt weer een hele andere aanpak dan enkele jaren geleden. Mijn werk blijft daardoor altijd weer een uitdaging. Mensen helpen bij een van de belangrijkste stappen in hun leven geeft mij iedere keer weer heel veel voldoening.

Wat anderen vinden

Wij zijn zeer tevreden over het taxatierapport dat Fenna voor ons heeft opgesteld. Ze was zeer flexibel bij het maken van een afspraak, snelle service en een vakkundig taxatierapport kortom wij zijn zeer tevreden en raden haar zeker aan!
Familie De Boer
Vriendelijk, toegankelijk, vakbekwaam. Ze denkt met je mee en geeft helder advies over de beste strategie. Wij hebben hierdoor onze droomwoning kunnen aankopen. Een aanrader dus!
T. Van Houten

Een enthousiaste vrouw, vak inhoudelijk zeer kundig, sociaal, empathisch, kortom we hadden met Fenna een fijne samenwerking. Ze heeft het verkoop proces goed begeleid, nam alle tijd om vragen te beantwoorden. Mede dankzij Fenna haar inzet kijken wij heel positief terug op het hele traject. Dank je wel Fenna!

G. Geertsma